For å kunne tilby våre gjester og kunder et bredest mulig utvalg og helhetlige tilbud, har vi flere gode samarbeidsspillere med på laget.  


Basic Hotels gir deg det du trenger for et godt hotell opphold og billig overnatting : Et flott innredet rom, et hyggelig bad og en komfortabel seng å sove i.
Her kan du sove til en rimelig pris, for å få mest mulig ut av ditt opphold i Bergen. Kvalitet til en rimelig pris? Det er Basic!
Ved å oppgi kode: Bodega 2014  får du enda rimeligere priser og mer til overs for julemoro !


Wilberg er en ledende norsk aktør innen kantinedrift og catering. Hver dag serverer de flere tusen måltider til mennesker i ulike bransjer. Slik bidrar deres drøyt 400 medarbeidere til sunnhet, livskvalitet og arbeidsglede.
Sammen med Wilberg kan vi skreddersy ditt arrangement. Ønsker du flotte selskapslokaler, benytt deg av Wilbergs flotte lokaler Handelen og Sjøfartens hus og avslutt kvelden på et av BodegaDrift sine steder - garantert en vellykket helaften!
www.wilberg.no


Wasteland tilbyr flotte selskapslokaler i Bergen sentrum til alt fra utdrikningslag og bedriftsarrangement til barnebesøk og skoleavslutninger. De kan tilby både mat (tapas/pizza)  og drikke fra vår bar med all rettigheter samt laserspill, quiznight og magedansekurs. Se gjerne www.wasteland.no for et uforpliktende tilbud.


Det danske grafisk designbyrået on!Ad leverer design og trykksaker til våre steder. Vi anbefaler on!Ad på det sterkeste for deg som er på jakt etter kvalitet i det visuelle inntrykket levert av en profesjonell samarbeidspartner. 
Les mer om on!Ad på www.onad.dk


Frisørkjeden Think Hairwear tilbyr alt innenfor hårstyling i tillegg til en rekke av kvalitetesprodukter til hår. 
Finn din nærmeste salong via deres hjemmeside, www.thinkhairwear.no